Beoordelingen van Dragon i Amsterdam

Recente recensies van Dragon i Amsterdam

5 sterren na 172 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer hebben we genoten van het heerlijke eten🙏

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zalig! Even écht genieten van de lekkerste sushi en sashimi 😍

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en heerlijk eten om te delen. Een feestje als je even geen zin hebt om te koken.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Goede presentatie en kwaliteit. Goede bezorging, heel erg vriendelijk. Zeker een aanrader om hier te bestellen en hopelijk snel ook weer naar het restaurant.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles nog goed warm en het eten is super lekker!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, warme gerechten matig en zat een haar in het eten. Dat kan niet en zeker niet in deze prijsklasse

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en snel bezorgd. Dank!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd UITSTEKEND

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super! Wij zijn dan ook al Jaren fan van Dragon i. De dragon roll is favoriet, maar alles is gewoon top kwaliteit en heerlijk. We gaan binnenkort verhuizen, de stad uit, maar zullen zeker (zodra het weer kan) naar restaurant blijven komen.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn vriend heeft het er nog over, hoe ontzettend lekker alles was, een perfecte combinatie van smaken. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious, best sushi in the neighborhood. I wish they had more standard sushi kinds/dishes, but otherwise, everything else is perfect!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi’s zijn echt heerlijk en bezorging was snel en goed verzorgd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom verrukkelijk! Echt geweldige sushi maken jullie. Al vaak sushi gegeten, maar wij zullen zeker en vooral bij jullie blijven bestellen:-)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren bij jullie besteld. Na de bestelling vanavond voor het eerst diarree na afloop. Misschien was er iets bedorven?

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou fijn zijn als jullie ook structureel op de Zuidas (postcode 1082) zouden kunnen bezorgen.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuisbezorgd net zo lekker als normaal in het restaurant. Heerlijk we hebben er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer als vanouds. Overheerlijk

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk eten!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker gegeten! Goede sushi! Bestel graag binnenkort weer

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! En top verpakt, zag er chique uit

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is altijd heerlijk, zeer goed verpakt en op tijd geleverd met een glimlach. mijn favoriete sushi-restaurant!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en uitstekende kwaliteit!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Amsterdam!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En zo mooi verpakt. Alles was lekker.We hopen gauw weer in het restaurant zelf te mogen terugkeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante goede qualiteit en bezorging op de minuut.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fabulous! Fresh, tasty, and beautifully presented.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers en smaakvol. Dragon roll is echt een killer, voor ons en voor de kinderen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ever

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk beetje duur

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geen 13 in een dozijn maar goede producten met liefde gemaakt. Ook als take away in deze tijd een grote aanrader.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Of je nu in het restaurant eet of je eten bestelt, het is altijd heerlijk! Ik kom er al meer dan 10 jaar. En supervriendelijke bezorging. Ik gun het deze mensen zó, dat zij deze lockdowns gaan overleven!!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super vers en sommige ook zo krokant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegetgen, eten was goed op temperatuur en op tijd klaar.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten. De speciale sushi’s waren fantastisch.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk Thuis gegeten , alles goed en hygiënisch verpakt . Fijn dat je bij afhalen van je bestelling in het restaurant kunt wachten. Hoop natuurlijk wel dat we er snel weer kunnen gaan eten . Echt een toprestaurant .

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt genoten van de heerlijke sushi🙂

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Snel klaar. Mn favo sushi plek in Amsterdam.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van Amsterdam!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Komen er al jaren en blijft geweldig

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel! Heerlijk absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb wel lang moeten wachten op de bestelling om het af te halen 40 min. was een beetje jammer

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd feest! Heerlijke gerechten van tip kwaliteit!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten goede porties en alles goed verpakt en warm.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg goed. Lekker eten en goed verzorgd verpakt. Echt top. Wij halen altijd en alles staat op tijd klaar. Kortom een echte aanrader want ze halen het niveau van in het restaurant zelf eten met afhaal. Echt een compliment waard.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren hier besteld, altijd heerlijk en erg goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was later dat Ik verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg laat en bijna niet warm meer, terwijl we vlakbij wonen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk top! Super verpakking. Heel snel bezorgd. Heerlijk eten!! Een echte topper. Van alle restaurants die we bestelden in lockdown, is DragonI mijn favoriet. Hoop gauw er weer heen te kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk en smaakvol

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst afgehaald, omdat we er nog steeds niet kunnen eten maar de kwaliteit was heel goed zoals altijd. Weer heerlijk gegeten. We hadden de luxe sushi besteld en is echt een aanrader! New style calafornia,dragon roll en unagi zijn ons favoriet. En personeel is ook altijd zo vriendelijk.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

quality, price, service. 5 stars

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede attente bezorging

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit vis! Snelle service. Heel fijn restaurant/take out!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijke sushi en dimsum gegeten! Was echt een avondje uit ondanks dat ze het bezorgd hebben. Het was heerlijk. Restaurant kwaliteit!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker, verfijnd en razendsnel bezorgd

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Goede verhouding prijs kwaliteit. Korte wachttijden. Keurig en met zorg verpakt en bezorgt. Kortom zéér tevreden.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was met passie klaar gemaakt. De hele bestelling was netjes, fijn en goed van smaak. Keep up the good cooking.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: meesterlijk lekker

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We used to eat here regularly before the restaurants in NL had to close. Luckily we are able to order online, which we sometimes do. Same delicious dishes, swiftly delivered in a festive box. Would recommend to order here.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd TOP

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, op tijd geleverd, vriendelijke service

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeeeeeerlijk!!!! Dankjulliewel!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij jullie maar nu was t warme eten helemaal afgekoeld toen t geleverd werd. Dat was wel jamner

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Amazing ! We especially love the dragon rolls,yakitori, the dunolings and the raw salmon. They have a great varied menu.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd al een van onze favoriete restaurants in de buurt en nu ook directe bezorging ipv via een externe delivery partij. Wij zijn blij met jullie!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekkere sushi en snel en goed bezorgd

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerechtjes allemaal smakelijk en warm afgeleverd

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Hebben gesmuld :)

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk!!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd, lekkerste sushi die er is!!👌🏽

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam snel en op de afgesproken tijd. de kwaliteit van het eten was, zoals altijd UITSTEKEND. Mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel bezorgd! Via de website besteld.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Alton goed

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in town, never visited another sushi restaurant since my first visit 4 years ago. Always fresh ingredients and service with a smile.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is van een geweldige kwaliteit . Staat netjes op tijd klaar en is ook heel goed verpakt. Echt een aanrader.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu meermaals sashimi en oesters besteld en de conclusie is overduidelijk:dit zijn de beste oesters en sashimi van de stad!! Kraken vers, goed verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij super gegeten met Kerst en daarna met Oud&Nieuw! Echt alles was lekker, met als toppers de new style California roll, seaweed salad, sashimi en Korean Bulgogi beef. Dit restaurant is al jaren onze Aziatische favoriet, dat ook in deze coronatijd haar goede kwaliteit blijft behouden. Alle gerechten stonden professioneel verpakt en op juiste afhaaltijdstip klaar. Absoluut 5 sterren waard.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,zowel de sushi aks de curry!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. geweldige sushi. De take away maakt mij net zo blij als de sushi in het restaurant.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een fantastisch heerlijke, verse sushi!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi's van Amsterdam !

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de aflevering was mooi op tijd!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vriendelijke mensen en snel bezorgd.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van zeer goede kwaliteit eten. Bestel hier voor thuis of reserveer een tafel zodra de restaurants weer open mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Verslavend lekker: new californian roll en peking duck.... met de kremstall wijn. Thanks! Heerlijk was het weet!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel vriendelijke bezorging

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alles is goed verpakt; warm bij aankomst en op tijd bezorgd!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van mijn favoriete restaurants. Altijd goed en lekker.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi en Peking eend waren heerlijk, net zo vers en knapperig zoals we het in het restaurant eten.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was wederom weer erg lekker! Goede kwaliteit met zeer verfijnde smaak.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Favoriete sushi restaurant

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en het was heerlijk!!!!!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Mijn complimenten hoe alles perfect verzorgd en verpakt is voor take away!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alle maaltijden zijn telkens weer super smaakvol! Wordt ook altijd netjes op tijd bezorgd!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer subliem! Kwaliteit is hier altijd gegarandeerd en de kaart biedt telkens genoeg mooie verrassingen!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekker eten, snel bezorgd.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als wij jullie eten ontvangen is het weer een feestje! De smaken zijn heerlijk. Vaak nemen we een paar sushi’s al voorgerecht. Echt, maar dan ook echt verrukkelijk! Alles proef super vers en met liefde bereid.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk.In deze categorie ken ik geen betere.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en van hoge kwaliteit. We hebben weer genoten!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke verse sushi en snelle nette bezorging echt een aanrader!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaak heerlijk gegeten bij dragon I. Zelfde prima kwaliteit bij afhaaleten. En top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend eten smaak van de sushi erg bijzonder en specifiek

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en ook zeer snel geleverd. Dank!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, vers, warm, heerlijk. Mis het restaurant, maar qua eten net zo goed! PS: Dat je een tijdslot voor bezorging kunt aangeven is super handig

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd. Dank!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, en in leuke Japanse plastic bakjes.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, zeker de creative rolls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi, constante kwaliteit, mn favoriet in Amsterdam

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ! Alertas increíble sushi! O. Time and perfect quality!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker en vers. Zulke lieve mensen. Echt een aanrader . Heel erg lekker

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt ontzettend lekkere sushi! Ik ben groot fan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk we hebben er weer zeer van genoten

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed geregeld snel, vriendelijk en top eten !

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, mooie smaakcobinaties

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister was de Duck en de new Californian roll zo lekker ✨dat we vandaag (ohhhhh) nog een keer bestelden. Nu samen met de kids opgesmuld🙏🏽

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer! Constant van hoge kwaliteit!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Heerlijk!!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de bezorging vlot en vriendelijk!! Dankjewel!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dank voor de fles wijn

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en goede kwaliteit eten! Ik kom vaker terug.