Beoordelingen van Dragon i Amsterdam

Recente recensies

5.0
Caroline
30 januari 2023
Ka
29 januari 2023

Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten!

Eva
28 januari 2023
Wilco kruit
27 januari 2023

Snel .lekker Mals vlees weer top.

Bell
25 januari 2023

Was weer verrukkelijk!!!

JM
22 januari 2023
Wilco kruit
21 januari 2023

Goed verpakt goed bericht als onderweg is.eten met aandacht.biefstuk super met paprika hmm .Vega rijst .hmm nice combie

Henk en Ilona
15 januari 2023

Heerlijk eten bij Dragon i. Zowel om af te halen als om op te eten in het gezellige restaurant. De sushi is top! Maar ook de warme gerechten zijn heerlijk. Aanrader!

Simone
14 januari 2023

Amazing food always and delivery always exactly on time!

Wilco kruit
13 januari 2023

Was weer super lekker ook de rijst mals vlees .

Marja
12 januari 2023

Heerlijk gegeten! Dit was onze eerste bestelling hier, aangeraden door David. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook de bezorging was op de afgesproken tijd! Top!

Thijs
12 januari 2023

Zoals altijd, heeeerlijk!!

Tesca
2 januari 2023

Hoe kun je fooi toevoegen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
30 december 2022

As always the best of the best

Linda Deelen
25 december 2022

Heerlijk gegeten !! Perfect zoals altijd !

Christophe
25 december 2022

The food is wonderful, we love this restaurant. Many Asian fusion places do some thing well and others not, whilst here it's all top level. Fresh, tasty and beautifully presented. One point of "improvement" for me would be to have the same/full menu available like when dining in.

J
24 december 2022

Altijd heerlijk, top service en waar voor je geld!

Wilco kruit
22 december 2022

Lekker vers snel goed verpakt topper GA zo door.aanrader wat rijst erbij met ei hmm

Bart van bergen
18 december 2022

Already a fan for a pretty long time. We order 2/3times a month. Quality is both consistent as excellent. We are a huge fan!!

Lyke
16 december 2022
ania
3 december 2022

amazing fresh sushi!

Bregt
3 december 2022

Altijd smullen

Emile Mes
1 december 2022

Één van de beste plekken in Amsterdam voor sushi en andere gerechten. Innovatief en altijd zeer smakelijke combinaties.

Thijs
1 december 2022

Wederom, verrukkelijk!!

Natalia
29 november 2022

Heel fijn!

Luc
29 november 2022
Frank Van den Bruele
26 november 2022

Vers, veel vis, zeldzaam lekkere sushi in Amsterdam!

Daniël
20 november 2022

Wederom fantastisch

Marja verhoef
13 november 2022
Vivian
11 november 2022

Heerlijk!

Igor
10 november 2022

Helaas heb ik een verkeerde bestelling gekregen. Ik probeerde te bellen maar niemand nam het op.

ania
7 november 2022
MC
2 november 2022

Heerlijke sushi...prima op tijd bezorgd

ania
30 oktober 2022

fantastic fresh food! and our favorite place for sushi in zuid ♥️ the stuff is very freindly & kind, we eat often at the terrace which we loved, take away is also great!

Carola
30 oktober 2022

Alles was netjes. En de yakatori was nog warm. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
29 oktober 2022

De gerechten zijn een feest op tafel, want het zijn plaatjes om te zien en alles smaakt heerlijk!

M. R.
29 oktober 2022

Altijd heerlijk!!

Karel Lankenau
28 oktober 2022

Eten was niet de kwaliteit welke wij bij Dragon I gewend zijn. Weinig smaak en veel te duur

Denise
14 oktober 2022

Snel bezorgd en altijd lekker!

Marja V
3 oktober 2022
Susan
28 september 2022

Perfecte Sushi heel erg lekker! En de service is helemaal top! Dankjewel!

Eva
25 september 2022
Barbara
24 september 2022

Dragon i is het enige restaurant dat ons nooit heeft teleurgesteld bij bezorging. Het eten was heerlijk, verse ingrediënten en met liefde bereid en verpakt. Bezorging snel en netjes, niks op aan te merken dus. Ik ben en blijf een vaste klant. :)

B van der Linden.
21 september 2022

Altijd top bij dragon, en buitengewoon zeer vriendelijk.

Sylvana T
21 september 2022

Was weer heerlijk, alleen de gebakken rijst verschilde iets van de normale variant..was niet echt gebakken dit keer maar gekookte witte rijst met beetje ui, ei en garnering

Barbara
17 september 2022

Heerlijke sushi en bestelling was perfect op tijd. Zoveel beter dan Uber etc.

Jan Haex
15 september 2022

Het was fantastisch op de crispy rice met tonijn na ( Die was slap )

Sophie
5 september 2022

Heerlijk malse beef en kakelverse sashimi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

outstanding sushi
26 augustus 2022
Elise
22 augustus 2022

Vers, lekker, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
16 augustus 2022
Mari
13 augustus 2022
Martin Friederichs
6 augustus 2022

Erg goed. Met zorg gemaakt en altijd dezelfde hoge kwaliteit. Vers en goed verzorgd. Kortom een echte aanrader

Marlot
5 augustus 2022

Fantastisch

Tilly Vlaming-Colonna
4 augustus 2022

Ik had het leuker gevonden als alles wat we besteld hebben mooi op één schaal gepresenteerd was.

Paul P.H. Sleurink
4 augustus 2022

Goede kwaliteit, op tijd en mooi gepresenteerd

Mark Höckel
29 juli 2022

Ik neem altijd het sushi en sashimi plateau en het blijft de beste van Amsterdam en omstreken. Constante kwaliteit en super smakelijk

Anastasia
25 juli 2022

Very nice and fresh!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Jansen
17 juli 2022

Nadat wij al een keer of 10 bij Dragon-i hadden gegeten hebben wij nu voor het eerst eten besteld en opgehaald (helaas bezorgt Dragon-i niet in Diemen. We hebben genoten van het heerlijke eten!

Kim Roza
15 juli 2022

Altijd fantastisch eten, ons favoriete adres voor sushi&sashimi.

Anastasia
4 juli 2022

Really tasty and fresh sushi and sashimi. But in the last order, I was very upset by the replacement of the cucumber with the avocado in the Unagi Roll. I am allergic to avocado! Please don't do this again.

Uschi Maas
30 juni 2022

alles helemaal perfect!

Lennart
24 juni 2022
Robert Gravenberch
23 juni 2022
Kevin
20 juni 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van de take-away. De kwaliteit was net zo goed als in het restaurant. Absolute aanrader!

Marja Verhoef
18 juni 2022

Snelle levering! En de sushi was heerlijk

Anna
16 juni 2022
ismael bonneveld
12 juni 2022

u was een rijst vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
7 juni 2022

Heerlijk!!

Marc
27 mei 2022

Meer dan 30 minuten te laat. Eten was inmiddels lauw. Kwaliteit goed zoals wij het gewend zijn van Dargon-i. Dit was overigens een rechtstreekse bestelling bij de website van het restaurant. Met Deliveroo is de ervaring beroerd tot slecht want of de bestelling wordt veel te laat bezorgd of helemaal niet. Had wel gehoopt dat het via jullie eigen site beter zou zijn en dat is ook zo, maar er zijn wel verbeterpunten vwb de stiptheid van de bezorging.

Martijn de Bruin
24 mei 2022
Caroline
22 mei 2022

Heerlijk gegeten van de gevarieerde Aziatische hapjes! De kwaliteit is altijd buitengewoon goed en dat is al jaren zo. In het restaurant is alles altijd pico bello verzorgd en dit zie je ook weer terug als je voor thuisbezorgen kiest.

Jeroen
20 mei 2022

Het was weer super lekker!!! Sushi om je vingers bij af te likken en de eend was ook om te smullen.

Amber
20 mei 2022
Tessa
15 mei 2022
Elsi
9 mei 2022
Tony Tonnaer
8 mei 2022

Heerlijk sushi , altijd vers en smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
6 mei 2022

Bezorging was tijdig en volgens instructie. Het eten was heerlijk! En zag er prachtig uit. Het enige verbeterpunt vind ik de hoeveelheid plastic. Kijk eens of dat minder kan, of andere materialen.

Esther
5 mei 2022

Superlekker. Erg vers en lekkere sushi rijst. Op dit moment mijn favoriete sushi om te bestellen :)

Hans
1 mei 2022

Erg goed en op tijd gebracht , prijs kwaliteit verhouding is goed.

Noor
25 april 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging

Anke
24 april 2022
Babette
10 april 2022

De beste sushi in de omgeving, helaas bij elke bestelling wordt er wel iets vergeten. Gelukkig werd het snel nageleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
1 april 2022
Damir
29 maart 2022

Verhouding vis en rijst in nigiri en sushi was niet optimaal. De vis heb ik verser gehad.

Shantal
28 maart 2022

Super lekker, goed gepresenteerd

Sharon
26 maart 2022
Eveline
26 maart 2022

Heerlijke sushi!

Cilia
20 maart 2022

Heerlijk

Judith Wiegant
20 maart 2022

Dag lieve mensen De bezorgers konden de laatste drie bestellingen ons adres niet vinden. Daardoor is ons eten de laatste keren koud en later aangekomen dan bedoeld. Wellicht handig om de juiste instructies of Google Maps mee te geven aan de bezorgers. Groetjes judith en Victor

Rui Varela Nunes
18 maart 2022

Het was weer ontzettend lekker!!!

Bart verhagen
16 maart 2022

Gewoon helemaal goed

Marek Krasowski
14 maart 2022
Nathalie
7 maart 2022

Op 14 februari schreef ik een slechte review. Na deze review te hebben geplaatst heb ik netjes mijn geld en parkeer kosten terug gekregen. Gisteren had ik heel erg veel zin in sushi, daarom besloot ik om nog een keer bij Dragon I af te halen. Wat was de sushi lekker. Toen mijn vriend het eten ging afhalen stond het netjes op tijd klaar. Alles van mijn eerste slechte ervaring is nu veranderd naar een hele goede ervaring. Ik ga hier zeker vaker mijn sushi halen.

Bart Verkruissen
1 maart 2022

All dishes super tasty and fresh. Very happy with Dragon I !

Vaste klant
25 februari 2022

Heerlijk eten! En goede service!

Franklin
20 februari 2022

👍🏾👍🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
15 februari 2022

Het eten was heerlijk!! Zat echter een half uur tussen bericht dat bestelling onderweg was en werd bezorgd. Eten was niet meer echt warm.

Nathalie
15 februari 2022

Voor het eerst dat ik eten bij jullie hebben gehaald. Ik heb 3 kwartier in de regen moeten wachten tot ik met moeite mijn bestelling kreeg. Naast mij stonden er nog 10 anderen te wachten. Toen ik thuis aan was gekomen was inmiddels mijn trek al weg. Jammer van de 43 euro + 6 euro parkeerkaarten die ik heb weg moeten gooien.

Stijn de Groot
14 februari 2022

Een beetje later dan ingeschat maar eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits van Nuenen
13 februari 2022

We komen hier al jaren. Vooral in de zomer eten we lekker op het terras. En in de donkere dagen bestellen we regelmatig. Het eten is fantastisch en na die jaren dat we er komen niet veranderd. Chapeau en ga zo door

judith
1 februari 2022

Zo heerlijk! De beste sushi in town

Babette
29 januari 2022

Elke keer genieten van jullie heerlijke eten. Over de kwaliteit niets dan goeds! Helaas wordt er wel elke bezorging iets vergeten, vorige de gember. Nu de wasabi. Ook nog een verzoek, mogen de hot chicken wings ook weer terug op de menukaart. Alvast bedankt!

Amsterdam Fashion Group
27 januari 2022

Sushi's en warme gerechten besteld. Geen stokjes, geen servetten, geen soja en geen wasabi ! Warme gerechten bijna koud. Zonde !!

Fleur
25 januari 2022

Heerlijk vers, goed verpakt, aanrader. Gaan we zeker nog een keer bestellen!

Mark van Bruggen
24 januari 2022

Voor de lock down aten we regelmatig bij Dragon i, dus we weten hoe jullie eten kan smaken. Deze bestelling had niet de kwaliteit die we gewend zijn. Ik vond de sushi vrij vlak van smaak en het gerecht van tonijn met sesam vond ik echt tegenvallen.

N
23 januari 2022

Heerlijk gegeten dankjewel!

Elena
23 januari 2022

One of my favorite spots for sushi in Amsterdam. Compared to previous times, the duck buns were not great, the sauce was lacking and little spring onion inside. Udon could have been better with a bit more veggies and sauce. The sushi was great as usual!

Syl
22 januari 2022

Heerlijke maaltijden en kleine gerechtjes van dit restaurant. Stelt nooit teleur!

Houman
19 januari 2022
arno wiersema
19 januari 2022

heerlijk eten weer, goede kwaliteit en goed bezorgd n ingepakt, herhaling zeker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny
19 januari 2022
Theresa
16 januari 2022

Always a highlight! Best food ever

Richard
15 januari 2022

Het door mij opgehaalde eten wel wat warmer meegegeven worden. Wellicht andere verpakking.

Muriel
14 januari 2022

Zoals altijd was het top heerlijk snel bezorgd en we kregen de heerlijke kroepoek erbij!!

Leo Divendal
13 januari 2022

Dit is de laatste keer dit jaar dat ik een recensie schrijf , uw gerechten zijn altijd heerlijk en snel bezorgd! Succes verder dit jaar, hopelijk mag u snel weer opengaan.

M Goldstoff
10 januari 2022

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olga
9 januari 2022
Tim
8 januari 2022

Super, zoals altijd!

Anass
2 januari 2021

Heerlijke sushi, gebakken rijst was heerlijk warm en super snel bezorgd Zeker aan te raden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
1 januari 2021

Het eten was erg smakelijk! Naast sushi een verrassende verscheidenheid aan heerlijke gerechten zoals, de duck bun en curry’s (Thai fish pot + salmon teriyaki) zijn echte aanraders!

Pit
31 december 2021

Zoals altijd weer heerlijk eten, en snel thuisbezorgd. Hopelijk kunnen we snel weer in het restaurant zelf eten!

S.V.
28 december 2021

Altijd heerlijk en perfecte bezorging!

Dennis Wijnhold
27 december 2021

Heerlijk gegeten …kwaliteit is 👌🏽

Mark Höckel
27 december 2021

Beste sushi van noord holland! Vers, smakelijk, divers en een goede prijs kwaliteit verhouding.. al jaren een zeer tevreden klant

Harry en Pauline
26 december 2021

Keurig op de gewenste tijd geleverd, professioneel verpakt en wederom van uitstekende kwaliteit, supervers en zeer smaakvol, zoals altijd. Chapeau, een echte aanrader!

KM
24 december 2021

Delicious sushi and perfectly packed so it arrived ready to present to our guests.

Bart
22 december 2021

De ‘creative sushi’ van de kaart is echt een stapje hoger dan de basic sushi die je in elk restaurant kunt krijgen. Een aanrader!

Cees
21 december 2021

Eten was heerlijk.Verpakking iets anders zodat het beter warm blijft

Josie
21 december 2021
Belle
18 december 2021

Warm, snel bezorgd en bijzonder goed en heerlijk eten!

Bastiaan
17 december 2021
Teun
17 december 2021

Eten uitmuntend, goed verpakt en topkwaliteit! Onovertroffen in Amsterdam!

Jorna
16 december 2021

Zoooo lekkerrrr

M Breed
16 december 2021

Heel erg lekker en alles op juiste temperatuur

Lynn
13 december 2021

Top als altijd! Nooit meer ergens anders sushi.

Andrea
13 december 2021

Vandaag was niet zo goed. the sashimi was te klein en de bezorging maakt the product niet in goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Belle
9 december 2021
Dennis
9 december 2021

Heel smaakvol.!!!

Ezra
5 december 2021

De sushi was zoals altijd erg lekker alleen is er niet naar het verzoek (om vlees in de sushi box te vervangen door iets anders) gekeken. Toch wel jammer als er niemand vlees eet! Dus als advies maak een box zonder vlees of geef een optie dat die eruit /vervangen kan worden. Of lees de bijgevoegde beschrijving.

Carl
30 november 2021

Supersnel en berelekker!! Niet nadenken, gewoon doen!!

Maud
18 november 2021

Perfect

D Van den Heuvel
18 november 2021
Mars
3 november 2021

Snelle levering, netjes verpakt en heerlijk gegeten🙏

Marleen
30 oktober 2021

Heerlijk als altijd!

Lisa
16 oktober 2021
John
12 oktober 2021
Floor
11 oktober 2021

Geweldig, zoals altijd!

Bart
10 oktober 2021
Claudia
10 oktober 2021
Syl
6 oktober 2021
R. Bakker
4 oktober 2021

Snelle bezorgen en tot nu toe met stip op nummer 1 qua afhaalsushi. Ik ben fan!

Magdalena
2 oktober 2021

Altijd goed!

Monique van Dijk
2 oktober 2021

Bezorgtijd van 20.00 gevraagd, eten werd 20.35, gebracht waardoor t warme gedeelte koud was geworden. Erg teleurstellend, zijn we niet gewend van jullie.

Stephanie van Dijck
20 september 2021

Behalve vorige week was het gisteren weer als vanouds erg goed! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Magda Enser
13 september 2021
Simone
11 september 2021

Always fantastic thank you!

Stephanie
11 september 2021

Altijd onwijs tevreden maar helaas vandaag vonden we het minder kwalitatief en lekker.

Serge
30 augustus 2021

Zoals altijd; vers, smakelijk en snelle bezorging. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leone
28 augustus 2021
Femke
28 augustus 2021

Heerlijk eten en supersnel bezorgd!

Valerie Goedhart
28 augustus 2021

Erg lekker en aparte sushi. Snelle levering

Andrea
9 augustus 2021

Altijd de beste in Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudhra
7 augustus 2021

Afgelopen 2 jaar hebben we een aantal restaurants en afhaaltenten sushi besteld. De sushi van Dragon voldoet het meest aan de verwachting: goed gevuld, zachte, duidelijk verse zalm, geen dikke rijstlaag, creatieve combinaties die ook echt werken etc. We zijn enorm verwend met dit restaurant in de buurt. En dat je deze kwaliteit bezorgd kan krijgen is redelijk uniek! Hopelijk blijft de kwaliteit ook in de toekomst hetzelfde.

David
2 augustus 2021

De kwaliteit van de sushi was vers en heel goed van smaak. De bezorging was snel (zoals altijd) en de bezorger was erg vriendelijk.

Nls
31 juli 2021

Fantastisch eten!

Jamie
30 juli 2021
Janneke
16 juli 2021
M.Raber
14 juli 2021

Zoals altijd (bestellen zeer regelmatig) uitstekend.

Stijn de Groot
5 juli 2021

Delicious food and very punctual delivery! Always a good experience

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jerry van der Kloor
4 juli 2021

Bestelling was prima op tijd en uitstekend van kwaliteit. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Marijke
4 juli 2021
Mathijs
3 juli 2021

Bestellen hier nu al 2 jaar, elke keer weer heerlijk!

Alex
1 juli 2021

Eten was heerlijk, maar de warme gerechten waren bijna koud geworden doordat bezorger maar niet kwam. Bezorger kon adres niet vinden, belde maar hij sprak geen Engels/Nederlands dus kon hem hier niet naartoe “ praten”. Uiteindelijk zelf naar hem op zoek gegaan en dan is het effect van eten laten bezorgen wel weg.

Micha
28 juni 2021

ZOALS ALTIJD UITSTEKEND

Charlotte
24 juni 2021

Super lekker gegeten! Beste sushi in Amsterdam!

Gijs
21 juni 2021
Ingrid
19 juni 2021

We hadden de sushi sashimischaal besteld. Het merendeel was prima. Er zat veel sojasaus bij, echter we misten de gember. Wat jammer was dat er een sushi bij was met knoflook. De geur en smaak overheerste alles. Jammer.

Quast
5 juni 2021

Uitstekende service. Toen Uber Eats had verzaakt was men bereid om een nieuwe bestelling kosteloos te bezorgen. Daarnaast was het eten top!

Raymond
4 juni 2021

Het was weer erg lekker zoals altijd. Vers, krokant , smaakvol.

Bas Folkerts
3 juni 2021

Wederom heerlijk.

Anneke Nieuwenhuis
31 mei 2021

Alles was heerlijk,

Pieter
27 mei 2021

Het was weer subliem ! Dank ....

Stefan
27 mei 2021

Super lekker!

Schmidt
24 mei 2021

Onze bestelling was door een misverstand bij een verkeerd adres afgegeven. Vervelend voor ons maar ook voor jullie en de bezorger omdat mensen blijkbaar een bestelling accepteren die ze zelf niet hebben gedaan. Onze bestelling werd uiteindelijk alsnog bij ons afgeleverd met excuses en een fles wijn. Dat is enorm attent en we willen jullie daar nog voor bedanken. Toen de bezorger naar buiten liep kwam de buurvrouw bij wie het eten onterecht was afgeleverd naar buiten met het eten. Wat haar verhaal precies was weet ik niet maar de bezorger nam het eten niet mee terug, ze mocht het houden. Ik hoorde haar zeggen dat ze 4 kinderen heeft en er erg blij mee was, dus het komt zeker goed terecht. We hebben van het eten genoten zoals altijd maar de volgende keer komen we gewoon weer gezellig bij jullie in het restaurant eten.

Iris
22 mei 2021

Beste Sushi ever!

nicole
22 mei 2021

het was weer top!

Great Asian cuisine
20 mei 2021

Super kwaliteit! Geweldige prijs / kwaliteit verhouding!

Robert Gravenberch
16 mei 2021

Eten was super en bezorging gaat snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten Langedijk
16 mei 2021

Altijd weer heerlijk en goed verzorgd bezorgt.

Jess
15 mei 2021

Blijft absoluut 1 van mijn favorieten!

Plaschek Ingrid U.
14 mei 2021

Het eten was weer héérlijk, goed en op tijd bezorgd!

Van der Weerd
10 mei 2021

Altijd erg tevreden met de service en kwaliteit van Dragon i

Bas
9 mei 2021

Super eten echt een aanrader

Magdalena
8 mei 2021

By far my favorite Asian (fusion) restaurant in Oud Zuid. Heerlijke gerechten, van sushi tot duck pancakes, you name it!

Andy
6 mei 2021

Altijd op tijd. Altijd goede kwaliteit. Altijd lekker!

nicole
4 mei 2021

Weer heerlijk! Liefdevol. Snel en niet te duur

Paul
3 mei 2021
Marcia
2 mei 2021

Top eten!!!

Floor
30 april 2021
SvdM
30 april 2021

Zoals altijd, heerlijk eten en een snelle bezorging!

Qv
30 april 2021

Lekker en snel!

Danielle
29 april 2021

Heerlijke verse sushi zoals altijd. Goed verpakt en super snelle bezorging!

Susam
28 april 2021

Een goede takeaway. Mooie gerechten met veel smaak zonder te zout te zijn. Alles was goed verpakt in stevige plastic bakken en het meer dan genoeg. Zal hier zeker vaker bestellen.

Claudia
28 april 2021

Het was weer heerlijk. Goeie kwaliteit en vers.

Plaschek Ingrid U.
28 april 2021

Alle gerechten waren weer héérlijk!! (Goed om nu rechtstreeks te kunnen bestellen)

Jairo
27 april 2021

Heerlijke gerechten, goed van smaak en kwaliteit. Zeker aan te raden!

Magda Enser
27 april 2021

Het eten van Dragon is altijd lekker, en van goede kwaliteit. Hopelijk tot snel in het restaurant.

Pieter
27 april 2021
Van der Weerd
27 april 2021

We zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit en bezorging van Dragon I. We kwamen voor de lockdown erg graag bij jullie in het restaurant. Toen we zijn gaan bestellen, kwamen we erachter dat het minstens zo lekker is om thuis de overheerlijke gerechten te nuttigen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijn de Groot
26 april 2021

As per usual good stuff!

Belle Webster
26 april 2021
Paul Glazener
21 april 2021

Verfijnd en erg lekker. Perfect op tijd bezorgd. We hebben er van genoten.

Ron
20 april 2021

De beste sushi en fusion keuken van Amsterdam. Was heerlijk!

Linda
19 april 2021

Zoals elke keer hebben we genoten van het heerlijke eten🙏

Ellen
18 april 2021
Miriam
18 april 2021
Nathalie
14 april 2021

Het was weer zalig! Even écht genieten van de lekkerste sushi en sashimi 😍

Anouk
11 april 2021

Altijd vers en heerlijk eten om te delen. Een feestje als je even geen zin hebt om te koken.

Naomi
11 april 2021
Mandy
10 april 2021

Het eten was erg lekker! Goede presentatie en kwaliteit. Goede bezorging, heel erg vriendelijk. Zeker een aanrader om hier te bestellen en hopelijk snel ook weer naar het restaurant.

Paul
10 april 2021

Zeer goed!

Robert Gravenberch
10 april 2021

Perfect

Thijs
8 april 2021

Snelle bezorging, alles nog goed warm en het eten is super lekker!

Willem Jan Bouman
8 april 2021

Sushi was goed, warme gerechten matig en zat een haar in het eten. Dat kan niet en zeker niet in deze prijsklasse

Carl
7 april 2021

Weer heerlijk gegeten en snel bezorgd. Dank!

Co
7 april 2021
Kim Piening
5 april 2021

Fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raber
5 april 2021

Zoals altijd UITSTEKEND

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein Boers
4 april 2021

Het was weer super! Wij zijn dan ook al Jaren fan van Dragon i. De dragon roll is favoriet, maar alles is gewoon top kwaliteit en heerlijk. We gaan binnenkort verhuizen, de stad uit, maar zullen zeker (zodra het weer kan) naar restaurant blijven komen.

Belle Webster
2 april 2021
Ellen
1 april 2021

Mijn vriend heeft het er nog over, hoe ontzettend lekker alles was, een perfecte combinatie van smaken. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

Kris
31 maart 2021

Delicious, best sushi in the neighborhood. I wish they had more standard sushi kinds/dishes, but otherwise, everything else is perfect!

Bart Verkruissen
28 maart 2021
Marga
28 maart 2021

De sushi’s zijn echt heerlijk en bezorging was snel en goed verzorgd.

Stephanie van Dijck
27 maart 2021

Het was wederom verrukkelijk! Echt geweldige sushi maken jullie. Al vaak sushi gegeten, maar wij zullen zeker en vooral bij jullie blijven bestellen:-)

Paul
27 maart 2021

Al een aantal keren bij jullie besteld. Na de bestelling vanavond voor het eerst diarree na afloop. Misschien was er iets bedorven?

Saskia van Beek
26 maart 2021
Judith
22 maart 2021

Het zou fijn zijn als jullie ook structureel op de Zuidas (postcode 1082) zouden kunnen bezorgen.

Naomi
21 maart 2021
Marleen
21 maart 2021

Thuisbezorgd net zo lekker als normaal in het restaurant. Heerlijk we hebben er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
21 maart 2021

Was weer als vanouds. Overheerlijk

Sophie
21 maart 2021

Top service en heerlijk eten!

Stephanie van Dijck
20 maart 2021

Echt heel lekker gegeten! Goede sushi! Bestel graag binnenkort weer

Aloe
19 maart 2021

Was heerlijk! En top verpakt, zag er chique uit

Hus
17 maart 2021

het eten is altijd heerlijk, zeer goed verpakt en op tijd geleverd met een glimlach. mijn favoriete sushi-restaurant!

Monique
17 maart 2021

Heerlijk vers en uitstekende kwaliteit!

Esther
15 maart 2021

Beste sushi van Amsterdam!!

Goldstoff
14 maart 2021

Het was weer heerlijk! En zo mooi verpakt. Alles was lekker.We hopen gauw weer in het restaurant zelf te mogen terugkeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzy
14 maart 2021

Constante goede qualiteit en bezorging op de minuut.

Elisabeth
13 maart 2021

Heel goed!

Jane
13 maart 2021

Fabulous! Fresh, tasty, and beautifully presented.

Tony Tonnaer
13 maart 2021

Heerlijke sushi, vers en smaakvol. Dragon roll is echt een killer, voor ons en voor de kinderen.

Chantal Windig
11 maart 2021

Beste sushi ever

Jacco
11 maart 2021

Heerlijk beetje duur

Marco
11 maart 2021

Geen 13 in een dozijn maar goede producten met liefde gemaakt. Ook als take away in deze tijd een grote aanrader.

M.R.
10 maart 2021

Altijd goed! Of je nu in het restaurant eet of je eten bestelt, het is altijd heerlijk! Ik kom er al meer dan 10 jaar. En supervriendelijke bezorging. Ik gun het deze mensen zó, dat zij deze lockdowns gaan overleven!!!

Co
8 maart 2021
Louki
8 maart 2021

Heerlijk, super vers en sommige ook zo krokant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
7 maart 2021

Heerlijk gegetgen, eten was goed op temperatuur en op tijd klaar.

Claudia
7 maart 2021

Wij hebben weer heerlijk gegeten. De speciale sushi’s waren fantastisch.

Maaike
7 maart 2021
Diny Strating
6 maart 2021

Zeer smakelijk Thuis gegeten , alles goed en hygiënisch verpakt . Fijn dat je bij afhalen van je bestelling in het restaurant kunt wachten. Hoop natuurlijk wel dat we er snel weer kunnen gaan eten . Echt een toprestaurant .

André
6 maart 2021

Echt genoten van de heerlijke sushi🙂

Carmen
6 maart 2021

Super lekker! Snel klaar. Mn favo sushi plek in Amsterdam.

Marleen Tutein
4 maart 2021

De beste sushi van Amsterdam!

Eva
3 maart 2021
Co
2 maart 2021
Sophie
1 maart 2021

Heerlijk! Komen er al jaren en blijft geweldig

Marianne
1 maart 2021

Super lekker en super snel! Heerlijk absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
1 maart 2021

Heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BK
28 februari 2021

Weer heerlijk!

bob
28 februari 2021

Heb wel lang moeten wachten op de bestelling om het af te halen 40 min. was een beetje jammer

Norbiato
24 februari 2021

Was weer super!!!

es
23 februari 2021
Roderick
20 februari 2021
Pieter
18 februari 2021

Altijd feest! Heerlijke gerechten van tip kwaliteit!

Marthijn
18 februari 2021

Prima gegeten goede porties en alles goed verpakt en warm.

Martin Friederichs
16 februari 2021

Weer erg goed. Lekker eten en goed verzorgd verpakt. Echt top. Wij halen altijd en alles staat op tijd klaar. Kortom een echte aanrader want ze halen het niveau van in het restaurant zelf eten met afhaal. Echt een compliment waard.

Michelle
16 februari 2021

Het was heerlijk!

Anoniem
15 februari 2021

Al meerdere keren hier besteld, altijd heerlijk en erg goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
15 februari 2021

Was later dat Ik verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
15 februari 2021
M donkers
15 februari 2021

Het was erg laat en bijna niet warm meer, terwijl we vlakbij wonen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.J. Goldstoff
14 februari 2021

Werkelijk top! Super verpakking. Heel snel bezorgd. Heerlijk eten!! Een echte topper. Van alle restaurants die we bestelden in lockdown, is DragonI mijn favoriet. Hoop gauw er weer heen te kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
14 februari 2021

Alles heerlijk en smaakvol

Claudia
14 februari 2021

Voor het eerst afgehaald, omdat we er nog steeds niet kunnen eten maar de kwaliteit was heel goed zoals altijd. Weer heerlijk gegeten. We hadden de luxe sushi besteld en is echt een aanrader! New style calafornia,dragon roll en unagi zijn ons favoriet. En personeel is ook altijd zo vriendelijk.

Alex
13 februari 2021

quality, price, service. 5 stars

Eshuijs
13 februari 2021
Ellen
13 februari 2021

Heerlijk eten en goede attente bezorging

Amy green
12 februari 2021

Goede kwaliteit vis! Snelle service. Heel fijn restaurant/take out!

Leo
10 februari 2021

heerlijk!!

Cynthia
8 februari 2021

We hebben heerlijke sushi en dimsum gegeten! Was echt een avondje uit ondanks dat ze het bezorgd hebben. Het was heerlijk. Restaurant kwaliteit!