Beoordelingen van Dragon i Amsterdam

Recente recensies

5.0
Lisa
16 oktober 2021
John
12 oktober 2021
Floor
11 oktober 2021

Geweldig, zoals altijd!

Bart
10 oktober 2021
Claudia
10 oktober 2021
Syl
6 oktober 2021
R. Bakker
4 oktober 2021

Snelle bezorgen en tot nu toe met stip op nummer 1 qua afhaalsushi. Ik ben fan!

Magdalena
2 oktober 2021

Altijd goed!

Monique van Dijk
2 oktober 2021

Bezorgtijd van 20.00 gevraagd, eten werd 20.35, gebracht waardoor t warme gedeelte koud was geworden. Erg teleurstellend, zijn we niet gewend van jullie.

Stephanie van Dijck
20 september 2021

Behalve vorige week was het gisteren weer als vanouds erg goed! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Magda Enser
13 september 2021
Simone
11 september 2021

Always fantastic thank you!

Stephanie
11 september 2021

Altijd onwijs tevreden maar helaas vandaag vonden we het minder kwalitatief en lekker.

Serge
30 augustus 2021

Zoals altijd; vers, smakelijk en snelle bezorging. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leone
28 augustus 2021
Femke
28 augustus 2021

Heerlijk eten en supersnel bezorgd!

Valerie Goedhart
28 augustus 2021

Erg lekker en aparte sushi. Snelle levering

Andrea
9 augustus 2021

Altijd de beste in Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudhra
7 augustus 2021

Afgelopen 2 jaar hebben we een aantal restaurants en afhaaltenten sushi besteld. De sushi van Dragon voldoet het meest aan de verwachting: goed gevuld, zachte, duidelijk verse zalm, geen dikke rijstlaag, creatieve combinaties die ook echt werken etc. We zijn enorm verwend met dit restaurant in de buurt. En dat je deze kwaliteit bezorgd kan krijgen is redelijk uniek! Hopelijk blijft de kwaliteit ook in de toekomst hetzelfde.

David
2 augustus 2021

De kwaliteit van de sushi was vers en heel goed van smaak. De bezorging was snel (zoals altijd) en de bezorger was erg vriendelijk.

Nls
31 juli 2021

Fantastisch eten!

Jamie
30 juli 2021
Janneke
16 juli 2021
M.Raber
14 juli 2021

Zoals altijd (bestellen zeer regelmatig) uitstekend.

Stijn de Groot
5 juli 2021

Delicious food and very punctual delivery! Always a good experience

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jerry van der Kloor
4 juli 2021

Bestelling was prima op tijd en uitstekend van kwaliteit. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
4 juli 2021
Mathijs
3 juli 2021

Bestellen hier nu al 2 jaar, elke keer weer heerlijk!

Alex
1 juli 2021

Eten was heerlijk, maar de warme gerechten waren bijna koud geworden doordat bezorger maar niet kwam. Bezorger kon adres niet vinden, belde maar hij sprak geen Engels/Nederlands dus kon hem hier niet naartoe “ praten”. Uiteindelijk zelf naar hem op zoek gegaan en dan is het effect van eten laten bezorgen wel weg.

Micha
28 juni 2021

ZOALS ALTIJD UITSTEKEND

Charlotte
24 juni 2021

Super lekker gegeten! Beste sushi in Amsterdam!

Gijs
21 juni 2021
Ingrid
19 juni 2021

We hadden de sushi sashimischaal besteld. Het merendeel was prima. Er zat veel sojasaus bij, echter we misten de gember. Wat jammer was dat er een sushi bij was met knoflook. De geur en smaak overheerste alles. Jammer.

Quast
5 juni 2021

Uitstekende service. Toen Uber Eats had verzaakt was men bereid om een nieuwe bestelling kosteloos te bezorgen. Daarnaast was het eten top!

Raymond
4 juni 2021

Het was weer erg lekker zoals altijd. Vers, krokant , smaakvol.

Bas Folkerts
3 juni 2021

Wederom heerlijk.

Anneke Nieuwenhuis
31 mei 2021

Alles was heerlijk,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
27 mei 2021

Het was weer subliem ! Dank ....

Stefan
27 mei 2021

Super lekker!

Schmidt
24 mei 2021

Onze bestelling was door een misverstand bij een verkeerd adres afgegeven. Vervelend voor ons maar ook voor jullie en de bezorger omdat mensen blijkbaar een bestelling accepteren die ze zelf niet hebben gedaan. Onze bestelling werd uiteindelijk alsnog bij ons afgeleverd met excuses en een fles wijn. Dat is enorm attent en we willen jullie daar nog voor bedanken. Toen de bezorger naar buiten liep kwam de buurvrouw bij wie het eten onterecht was afgeleverd naar buiten met het eten. Wat haar verhaal precies was weet ik niet maar de bezorger nam het eten niet mee terug, ze mocht het houden. Ik hoorde haar zeggen dat ze 4 kinderen heeft en er erg blij mee was, dus het komt zeker goed terecht. We hebben van het eten genoten zoals altijd maar de volgende keer komen we gewoon weer gezellig bij jullie in het restaurant eten.

Iris
22 mei 2021

Beste Sushi ever!

nicole
22 mei 2021

het was weer top!

Great Asian cuisine
20 mei 2021

Super kwaliteit! Geweldige prijs / kwaliteit verhouding!

Robert Gravenberch
16 mei 2021

Eten was super en bezorging gaat snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten Langedijk
16 mei 2021

Altijd weer heerlijk en goed verzorgd bezorgt.

Jess
15 mei 2021

Blijft absoluut 1 van mijn favorieten!

Plaschek Ingrid U.
14 mei 2021

Het eten was weer héérlijk, goed en op tijd bezorgd!

Van der Weerd
10 mei 2021

Altijd erg tevreden met de service en kwaliteit van Dragon i

Bas
9 mei 2021

Super eten echt een aanrader

Magdalena
8 mei 2021

By far my favorite Asian (fusion) restaurant in Oud Zuid. Heerlijke gerechten, van sushi tot duck pancakes, you name it!

Andy
6 mei 2021

Altijd op tijd. Altijd goede kwaliteit. Altijd lekker!

nicole
4 mei 2021

Weer heerlijk! Liefdevol. Snel en niet te duur

Paul
3 mei 2021
Marcia
2 mei 2021

Top eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
30 april 2021
SvdM
30 april 2021

Zoals altijd, heerlijk eten en een snelle bezorging!

Qv
30 april 2021

Lekker en snel!

Danielle
29 april 2021

Heerlijke verse sushi zoals altijd. Goed verpakt en super snelle bezorging!

Susam
28 april 2021

Een goede takeaway. Mooie gerechten met veel smaak zonder te zout te zijn. Alles was goed verpakt in stevige plastic bakken en het meer dan genoeg. Zal hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
28 april 2021

Het was weer heerlijk. Goeie kwaliteit en vers.

Plaschek Ingrid U.
28 april 2021

Alle gerechten waren weer héérlijk!! (Goed om nu rechtstreeks te kunnen bestellen)

Jairo
27 april 2021

Heerlijke gerechten, goed van smaak en kwaliteit. Zeker aan te raden!

Magda Enser
27 april 2021

Het eten van Dragon is altijd lekker, en van goede kwaliteit. Hopelijk tot snel in het restaurant.

Pieter
27 april 2021
Van der Weerd
27 april 2021

We zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit en bezorging van Dragon I. We kwamen voor de lockdown erg graag bij jullie in het restaurant. Toen we zijn gaan bestellen, kwamen we erachter dat het minstens zo lekker is om thuis de overheerlijke gerechten te nuttigen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijn de Groot
26 april 2021

As per usual good stuff!

Belle Webster
26 april 2021
Paul Glazener
21 april 2021

Verfijnd en erg lekker. Perfect op tijd bezorgd. We hebben er van genoten.

Ron
20 april 2021

De beste sushi en fusion keuken van Amsterdam. Was heerlijk!

Linda
19 april 2021

Zoals elke keer hebben we genoten van het heerlijke eten🙏

Ellen
18 april 2021
Miriam
18 april 2021
Nathalie
14 april 2021

Het was weer zalig! Even écht genieten van de lekkerste sushi en sashimi 😍

Anouk
11 april 2021

Altijd vers en heerlijk eten om te delen. Een feestje als je even geen zin hebt om te koken.

Naomi
11 april 2021
Mandy
10 april 2021

Het eten was erg lekker! Goede presentatie en kwaliteit. Goede bezorging, heel erg vriendelijk. Zeker een aanrader om hier te bestellen en hopelijk snel ook weer naar het restaurant.

Paul
10 april 2021

Zeer goed!

Robert Gravenberch
10 april 2021

Perfect

Thijs
8 april 2021

Snelle bezorging, alles nog goed warm en het eten is super lekker!

Willem Jan Bouman
8 april 2021

Sushi was goed, warme gerechten matig en zat een haar in het eten. Dat kan niet en zeker niet in deze prijsklasse

Carl
7 april 2021

Weer heerlijk gegeten en snel bezorgd. Dank!

Co
7 april 2021
Kim Piening
5 april 2021

Fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raber
5 april 2021

Zoals altijd UITSTEKEND

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein Boers
4 april 2021

Het was weer super! Wij zijn dan ook al Jaren fan van Dragon i. De dragon roll is favoriet, maar alles is gewoon top kwaliteit en heerlijk. We gaan binnenkort verhuizen, de stad uit, maar zullen zeker (zodra het weer kan) naar restaurant blijven komen.

Belle Webster
2 april 2021
Ellen
1 april 2021

Mijn vriend heeft het er nog over, hoe ontzettend lekker alles was, een perfecte combinatie van smaken. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

Kris
31 maart 2021

Delicious, best sushi in the neighborhood. I wish they had more standard sushi kinds/dishes, but otherwise, everything else is perfect!

Bart Verkruissen
28 maart 2021
Marga
28 maart 2021

De sushi’s zijn echt heerlijk en bezorging was snel en goed verzorgd.

Stephanie van Dijck
27 maart 2021

Het was wederom verrukkelijk! Echt geweldige sushi maken jullie. Al vaak sushi gegeten, maar wij zullen zeker en vooral bij jullie blijven bestellen:-)

Paul
27 maart 2021

Al een aantal keren bij jullie besteld. Na de bestelling vanavond voor het eerst diarree na afloop. Misschien was er iets bedorven?

Saskia van Beek
26 maart 2021
Judith
22 maart 2021

Het zou fijn zijn als jullie ook structureel op de Zuidas (postcode 1082) zouden kunnen bezorgen.

Naomi
21 maart 2021
Marleen
21 maart 2021

Thuisbezorgd net zo lekker als normaal in het restaurant. Heerlijk we hebben er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
21 maart 2021

Was weer als vanouds. Overheerlijk

Sophie
21 maart 2021

Top service en heerlijk eten!

Stephanie van Dijck
20 maart 2021

Echt heel lekker gegeten! Goede sushi! Bestel graag binnenkort weer

Aloe
19 maart 2021

Was heerlijk! En top verpakt, zag er chique uit

Hus
17 maart 2021

het eten is altijd heerlijk, zeer goed verpakt en op tijd geleverd met een glimlach. mijn favoriete sushi-restaurant!

Monique
17 maart 2021

Heerlijk vers en uitstekende kwaliteit!

Esther
15 maart 2021

Beste sushi van Amsterdam!!

Goldstoff
14 maart 2021

Het was weer heerlijk! En zo mooi verpakt. Alles was lekker.We hopen gauw weer in het restaurant zelf te mogen terugkeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzy
14 maart 2021

Constante goede qualiteit en bezorging op de minuut.

Elisabeth
13 maart 2021

Heel goed!

Jane
13 maart 2021

Fabulous! Fresh, tasty, and beautifully presented.

Tony Tonnaer
13 maart 2021

Heerlijke sushi, vers en smaakvol. Dragon roll is echt een killer, voor ons en voor de kinderen.

Chantal Windig
11 maart 2021

Beste sushi ever

Jacco
11 maart 2021

Heerlijk beetje duur

Marco
11 maart 2021

Geen 13 in een dozijn maar goede producten met liefde gemaakt. Ook als take away in deze tijd een grote aanrader.

M.R.
10 maart 2021

Altijd goed! Of je nu in het restaurant eet of je eten bestelt, het is altijd heerlijk! Ik kom er al meer dan 10 jaar. En supervriendelijke bezorging. Ik gun het deze mensen zó, dat zij deze lockdowns gaan overleven!!!

Co
8 maart 2021
Louki
8 maart 2021

Heerlijk, super vers en sommige ook zo krokant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
7 maart 2021

Heerlijk gegetgen, eten was goed op temperatuur en op tijd klaar.

Claudia
7 maart 2021

Wij hebben weer heerlijk gegeten. De speciale sushi’s waren fantastisch.

Maaike
7 maart 2021
Diny Strating
6 maart 2021

Zeer smakelijk Thuis gegeten , alles goed en hygiënisch verpakt . Fijn dat je bij afhalen van je bestelling in het restaurant kunt wachten. Hoop natuurlijk wel dat we er snel weer kunnen gaan eten . Echt een toprestaurant .

André
6 maart 2021

Echt genoten van de heerlijke sushi🙂

Carmen
6 maart 2021

Super lekker! Snel klaar. Mn favo sushi plek in Amsterdam.

Marleen Tutein
4 maart 2021

De beste sushi van Amsterdam!

Eva
3 maart 2021
Co
2 maart 2021
Sophie
1 maart 2021

Heerlijk! Komen er al jaren en blijft geweldig

Marianne
1 maart 2021

Super lekker en super snel! Heerlijk absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
1 maart 2021

Heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BK
28 februari 2021

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bob
28 februari 2021

Heb wel lang moeten wachten op de bestelling om het af te halen 40 min. was een beetje jammer

Norbiato
24 februari 2021

Was weer super!!!

es
23 februari 2021
Roderick
20 februari 2021
Pieter
18 februari 2021

Altijd feest! Heerlijke gerechten van tip kwaliteit!

Marthijn
18 februari 2021

Prima gegeten goede porties en alles goed verpakt en warm.

Martin Friederichs
16 februari 2021

Weer erg goed. Lekker eten en goed verzorgd verpakt. Echt top. Wij halen altijd en alles staat op tijd klaar. Kortom een echte aanrader want ze halen het niveau van in het restaurant zelf eten met afhaal. Echt een compliment waard.

Michelle
16 februari 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 februari 2021

Al meerdere keren hier besteld, altijd heerlijk en erg goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
15 februari 2021

Was later dat Ik verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
15 februari 2021
M donkers
15 februari 2021

Het was erg laat en bijna niet warm meer, terwijl we vlakbij wonen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.J. Goldstoff
14 februari 2021

Werkelijk top! Super verpakking. Heel snel bezorgd. Heerlijk eten!! Een echte topper. Van alle restaurants die we bestelden in lockdown, is DragonI mijn favoriet. Hoop gauw er weer heen te kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
14 februari 2021

Alles heerlijk en smaakvol

Claudia
14 februari 2021

Voor het eerst afgehaald, omdat we er nog steeds niet kunnen eten maar de kwaliteit was heel goed zoals altijd. Weer heerlijk gegeten. We hadden de luxe sushi besteld en is echt een aanrader! New style calafornia,dragon roll en unagi zijn ons favoriet. En personeel is ook altijd zo vriendelijk.

Alex
13 februari 2021

quality, price, service. 5 stars

Eshuijs
13 februari 2021
Ellen
13 februari 2021

Heerlijk eten en goede attente bezorging

Amy green
12 februari 2021

Goede kwaliteit vis! Snelle service. Heel fijn restaurant/take out!

Leo
10 februari 2021

heerlijk!!

Cynthia
8 februari 2021

We hebben heerlijke sushi en dimsum gegeten! Was echt een avondje uit ondanks dat ze het bezorgd hebben. Het was heerlijk. Restaurant kwaliteit!

Mare
5 februari 2021

Zeer lekker, verfijnd en razendsnel bezorgd

Paul
1 februari 2021
Maarten Langedijk
31 januari 2021

Heerlijke gerechten. Goede verhouding prijs kwaliteit. Korte wachttijden. Keurig en met zorg verpakt en bezorgt. Kortom zéér tevreden.

Stern
31 januari 2021
Magda Enser
31 januari 2021
Kaya
31 januari 2021

Heerlijk

Klaver
30 januari 2021

Het eten was met passie klaar gemaakt. De hele bestelling was netjes, fijn en goed van smaak. Keep up the good cooking.

Andreas
30 januari 2021

Zoals altijd: meesterlijk lekker

Daphne
29 januari 2021
Elise
27 januari 2021

We used to eat here regularly before the restaurants in NL had to close. Luckily we are able to order online, which we sometimes do. Same delicious dishes, swiftly delivered in a festive box. Would recommend to order here.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitchel
24 januari 2021

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
24 januari 2021

Zoals altijd TOP

Alex
24 januari 2021

Lekker, op tijd geleverd, vriendelijke service

Annette
23 januari 2021

Het was weer heeeeeeerlijk!!!! Dankjulliewel!

Patricis
23 januari 2021

Wij bestellen regelmatig bij jullie maar nu was t warme eten helemaal afgekoeld toen t geleverd werd. Dat was wel jamner

Anna
23 januari 2021

Amazing ! We especially love the dragon rolls,yakitori, the dunolings and the raw salmon. They have a great varied menu.

Lot
22 januari 2021

Heerlijk zoals altijd!!!!

Saskia
22 januari 2021

Altijd al een van onze favoriete restaurants in de buurt en nu ook directe bezorging ipv via een externe delivery partij. Wij zijn blij met jullie!

Jennah
22 januari 2021

Lekker, zoals altijd!

Liesbeth
21 januari 2021

Waanzinnig lekkere sushi en snel en goed bezorgd

Thijs
20 januari 2021

Top gerechtjes allemaal smakelijk en warm afgeleverd

Eline
19 januari 2021

Het was heerlijk! Hebben gesmuld :)

Sandra
19 januari 2021

Heerlijk en snelle bezorging

Magdalena
16 januari 2021

Verrukkelijk!!!!

Regillio
16 januari 2021

Heerlijk zoals altijd, lekkerste sushi die er is!!👌🏽

Iris
14 januari 2021

Super super lekker!

M.Raber
11 januari 2021

De bestelling kwam snel en op de afgesproken tijd. de kwaliteit van het eten was, zoals altijd UITSTEKEND. Mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H U
10 januari 2021

Heerlijk en super snel bezorgd! Via de website besteld.

Judith Wiegant
9 januari 2021

Echt heerlijk!

Virginia
9 januari 2021
Andy
8 januari 2021

Perfect! Alton goed

RR
6 januari 2021

Best sushi in town, never visited another sushi restaurant since my first visit 4 years ago. Always fresh ingredients and service with a smile.

Magteld Hagenbeek
6 januari 2021
Martin Friederichs
6 januari 2021

Het eten is van een geweldige kwaliteit . Staat netjes op tijd klaar en is ook heel goed verpakt. Echt een aanrader.

Kim
3 januari 2020

Wij hebben nu meermaals sashimi en oesters besteld en de conclusie is overduidelijk:dit zijn de beste oesters en sashimi van de stad!! Kraken vers, goed verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding.

Monique van Meerlant
2 januari 2020

Wat hebben wij super gegeten met Kerst en daarna met Oud&Nieuw! Echt alles was lekker, met als toppers de new style California roll, seaweed salad, sashimi en Korean Bulgogi beef. Dit restaurant is al jaren onze Aziatische favoriet, dat ook in deze coronatijd haar goede kwaliteit blijft behouden. Alle gerechten stonden professioneel verpakt en op juiste afhaaltijdstip klaar. Absoluut 5 sterren waard.

PJ
2 januari 2020

Heerlijk eten,zowel de sushi aks de curry!

Ellen
2 januari 2020

Altijd heerlijk!

Jessica
1 januari 2020

Geweldige service. geweldige sushi. De take away maakt mij net zo blij als de sushi in het restaurant.

Joan
1 januari 2020

Wat een fantastisch heerlijke, verse sushi!

Yolande Bormans
31 december 2020
henricus
31 december 2020

Zoals altijd perfect

Martina
31 december 2020

De beste sushi's van Amsterdam !

Paul
31 december 2020

Heerlijk gegeten en de aflevering was mooi op tijd!

Son
29 december 2020

Altijd lekker, vriendelijke mensen en snel bezorgd.

Don
27 december 2020

Van zeer goede kwaliteit eten. Bestel hier voor thuis of reserveer een tafel zodra de restaurants weer open mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle
26 december 2020

Verslavend lekker: new californian roll en peking duck.... met de kremstall wijn. Thanks! Heerlijk was het weet!

Frank
26 december 2020

Heerlijk en snel vriendelijke bezorging

Syl
26 december 2020

Heerlijk eten, alles is goed verpakt; warm bij aankomst en op tijd bezorgd!!

Diana
25 december 2020

Een van mijn favoriete restaurants. Altijd goed en lekker.

Raymond
25 december 2020

De sushi en Peking eend waren heerlijk, net zo vers en knapperig zoals we het in het restaurant eten.

Tom
24 december 2020

De sushi was wederom weer erg lekker! Goede kwaliteit met zeer verfijnde smaak.

Patty
24 december 2020

Heerlijk! Favoriete sushi restaurant

Topppiiee
24 december 2020

Super snel bezorgd en het was heerlijk!!!!!

Ursula
20 december 2020

Het was weer heerlijk! Mijn complimenten hoe alles perfect verzorgd en verpakt is voor take away!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Smits
19 december 2020

Heerlijk gegeten! Alle maaltijden zijn telkens weer super smaakvol! Wordt ook altijd netjes op tijd bezorgd!

Andreas
18 december 2020

Zoals altijd weer subliem! Kwaliteit is hier altijd gegarandeerd en de kaart biedt telkens genoeg mooie verrassingen!

Amy
17 december 2020

Goede service, lekker eten, snel bezorgd.

Tim
17 december 2020

Was weer geweldig!

Merel
16 december 2020

Elke keer als wij jullie eten ontvangen is het weer een feestje! De smaken zijn heerlijk. Vaak nemen we een paar sushi’s al voorgerecht. Echt, maar dan ook echt verrukkelijk! Alles proef super vers en met liefde bereid.

Edy Sarlui
15 december 2020

Altijd heerlijk.In deze categorie ken ik geen betere.

Belle
11 december 2020

Super snel bezorgd en van hoge kwaliteit. We hebben weer genoten!

Valstar
8 december 2020

Echt heerlijke verse sushi en snelle nette bezorging echt een aanrader!

Tina
6 december 2020

Vaak heerlijk gegeten bij dragon I. Zelfde prima kwaliteit bij afhaaleten. En top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

erik
5 december 2020

uitstekend eten smaak van de sushi erg bijzonder en specifiek

Simon
1 december 2020
Ellen
1 december 2020
Carl
28 november 2020

Was weer heerlijk en ook zeer snel geleverd. Dank!

Joost
28 november 2020

Op tijd, vers, warm, heerlijk. Mis het restaurant, maar qua eten net zo goed! PS: Dat je een tijdslot voor bezorging kunt aangeven is super handig

Suzanne
25 november 2020

Het was weer ontzettend lekker!

Annemiek
23 november 2020

Heel lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd. Dank!

Antoinette
22 november 2020

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
16 november 2020

Het was heerlijk, en in leuke Japanse plastic bakjes.

K de Vos
16 november 2020

Erg lekkere sushi, zeker de creative rolls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
15 november 2020

Beste sushi, constante kwaliteit, mn favoriet in Amsterdam

Andy
15 november 2020

Perfect ! Alertas increíble sushi! O. Time and perfect quality!

Daniel
14 november 2020

Zo lekker en vers. Zulke lieve mensen. Echt een aanrader . Heel erg lekker

Gulin
8 november 2020
Dolf
7 november 2020

Top zoals altijd!!

Jackie
7 november 2020

heel lekker

Puck
5 november 2020
Annemiek
3 november 2020

Heerlijk!

Amanda
1 november 2020

Echt ontzettend lekkere sushi! Ik ben groot fan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
1 november 2020

Zoals altijd weer heerlijk we hebben er weer zeer van genoten

Kristien Van Dillen
1 november 2020

Helemaal goed geregeld snel, vriendelijk en top eten !

Joke
31 oktober 2020

Heerlijk vers, mooie smaakcobinaties

Marielle
31 oktober 2020

Gister was de Duck en de new Californian roll zo lekker ✨dat we vandaag (ohhhhh) nog een keer bestelden. Nu samen met de kids opgesmuld🙏🏽

Marièlle
30 oktober 2020

Heerlijk weer! Constant van hoge kwaliteit!

Judith
28 oktober 2020

Het was Heerlijk!!!

Andrea
27 oktober 2020

Het was weer heerlijk en de bezorging vlot en vriendelijk!! Dankjewel!!

Suzana
23 oktober 2020

dank voor de fles wijn

Kaya
21 oktober 2020

Super lekker

Roos
20 oktober 2020

Snelle service en goede kwaliteit eten! Ik kom vaker terug.